• Verzendkosten € 4,95 of gratis vanaf €50,-
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Gratis retourneren
  • Uit voorraad leverbaar
Home » Merken » Jaq Jaq Bird

Jaq Jaq Bird


 

Jaq Jaq Bird is in 2005 opgericht door Grace, moeder van 3 kinderen. Grace vond de ‘chalkmat’ uit, een placemat waarbij je op de achterzijde kan tekenen en zo je kinderen rustig kan houden aan tafel. Zo ontstond er het idee om het merk Jaq Jaq Bird op te starten.
 
Intussen is het belangrijkste product in de collectie het Jaq Jaq Bird krijtboek, een herbruikbaar boekje met zwarte bladen en bijgeleverde stofvrije krijtjes, de Butterstix.
 
De Butterstix zijn speciale krijtjes die stofvrij zijn, geen vlekken maken en niet giftig zijn. Ze kunnen gebruikt worden op de Jaq Jaq producten, maar ook op andere niet-poreuze oppervlakken. Het krijt is eenvoudig met een vochtig doekje te wissen.
 
Het boekje is handig om mee te nemen zodat jouw kind overal kan kleuren of schrijven. 
 
Dit scheelt veel papier en na de tijd zit je niet met tekeningen waarvan je niet weet waar je ze moet laten. Weggooien doe je niet zo snel, want jouw kind heeft het gemaakt.
 
Met dit boekje kun je de tekeningen ook bewaren, maak een foto van de mooie kunstwerkjes. Je kunt een aparte map aanmaken op je telefoon waarin je ze op slaat, wel zo overzichtelijk.
Zo heb je later toch nog de herinneringen, alleen dan digitaal.
En de kinderen maken op school nog genoeg tekeningen voor in de doos ;)