• Verzendkosten € 4,95 of gratis vanaf €50,-
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Gratis retourneren
  • Uit voorraad leverbaar

Ludattica


Ludattica is een Italiaans merk en ontwerpt educatieve spellen, montessorispellen en puzzels. Het gehele ontwerp- en productieproces vindt plaats in Italië, volgens nauwkeurige veiligheidsnormen.

 

Speelse activiteit, met doelen die verband houden met leren en het verbeteren van de capaciteiten van het individu, vormt de basis van het Ludattica- project. Met de overtuiging dat leren een spel is.

 

De spellen zijn ontworpen en ontwikkeld om met het kind te communiceren en hem een creatieve en unieke speelervaring te laten beleven, altijd anders en bevredigend. Tegelijkertijd stimuleren ze hem om deze ervaring met anderen te delen. 'Speel met mij!' wordt een uitnodiging voor de ander, voor vriendjes en vriendinnetjes, voor het kind, voor de ouder, voor opa en oma, enzovoort.

 

Ludattica staat voor kwaliteit. Ze werken aan details: keuze van de beste materialen, aandacht voor inhoud, verfijning van illustraties en veel aandacht voor afwerking en fabricage als geheel.

 

De spellen respecteren de natuur omdat ze zijn gemaakt met ecologische en niet-giftige componenten. Ludattica houdt niet van materiaalverspilling en de productieketen zet zich in voor het efficiënt optimaliseren van verwerkingscycli.