• Verzendkosten € 4,95 of gratis vanaf €50,-
  • Levertijd 2-3 dagen
  • Gratis retourneren
  • Uit voorraad leverbaar

Mojo


Ontdek de prachtige dieren uit de Animal Planet collectie van Mojo. De diertjes zien er realistisch uit en je kunt ze voor veel doeleinden gebruiken. Je kunt bijvoorbeeld een eigen dierentuin of boerderij maken. De verschillende paardenrassen passen perfect in een paardenstal. Of je lievelingsdier ter decoratie in je kamer of cadeautje voor een dierenvriend.

 

Ook voor in de klas zijn ze erg leuk, om de verschillende dieren te leren herkennen en te gebruiken bij een spreekbeurt.

 

Op de website van Mojo kun je bekijken wat er allemaal beschikbaar is.

 

Het woord Mojo betekent letterlijk "innerlijke magie".

Het doel van Mojo is om die innerlijke magie in iedereen wakker te maken, om het kind te onthullen dat in ons allemaal ligt. Het creëren van modellen die de verbeelding prikkelen, positief rollenspel bevorderen en opvoeden en tegelijkertijd het bewustzijn vergroten van deze prachtige wereld waarin we leven.

 

Elk jaar probeert Mojo het assortiment figuren te verbeteren, uit te breiden en te ontwikkelen, zodat iedereen ervan kan genieten. De modellen zijn ontworpen om zowel kinderen als verzamelaars te plezieren door de grens te bewandelen tussen realisme en esthetiek. 

 

'We zijn enorm trots op de producten die we tot nu toe hebben geproduceerd, maar het kan altijd beter. Daarom blijft ons assortiment jaar na jaar groeien en ontwikkelen, zowel in kwaliteit als diversiteit.

Hoe goed onze modellen ook zijn of in de toekomst zullen zijn, onthoud dat ze nooit zo mooi en levendig zullen zijn als de wezens die ze vertegenwoordigen. Dus laten we genieten en vieren dat onze planeten prachtige biodiversiteit hebben en op een kleine manier kan ieder van ons misschien ons best doen om er zoveel mogelijk van te behouden.'

 

Veiligheid

De figuurtjes zijn niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.

 

De veiligheid van kinderen is voor Mojo van het grootste belang bij de ontwikkeling van de producten. Elk dier in het Mojo-assortiment wordt grondig getest en moet voldoen aan alle huidige wereldwijde veiligheidsnormen voordat het op de markt wordt gebracht.

 

Europese normen
EN71 deel 1, 2 en 3, EN71 deel 9, DIN53160 (Duitse norm), cadmium en niet-ftalaat.

 

Amerikaanse normen
ASTM F963-11, CPSIA, lood in oppervlaktecoatings, lood in substraat, niet-ftalaat, US Public Law 110-314, Assembly Bill of California AB1108 & Cal Prop 65.

 

China
CCC

 

Fabrieksaccreditaties
ICTI & ISO

 

bron: www.mojofun.eu