• Verzendkosten € 4,95 of gratis vanaf €50,-
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Gratis retourneren
  • Uit voorraad leverbaar

Small Foot


Small Foot staat voor het beste materiaal, hoogwaardige constructie, speelwaarde en onderhoudsvriendelijk, duurzaam speelgoed.

 

Hout is een prachtig materiaal! De natuur had geen beter materiaal kunnen maken om te spelen en te leren. Als hernieuwbare hulpbron spaart het onze andere, meer beperkte hulpbronnen. Het hout van steeds meert Small Foot speelgoed is afkomstig van FSC 100% gecertificeerde plantages - een garantie voor duurzame bosbouw en het wereldwijde behoud van bossen.

 

Duurzaamheid zit niet alleen in het materiaal, ook de levensduur speelt een rol!  Speelgoed van Small Foot is geen wegwerpproduct; ze gebruiken robuust massief hout en gelaagd verlijmd hout dat bestand is tegen extreme belasting en gebruik. Ze ontwerpen ons speelgoed zo dat het lang leuk blijft om mee te spelene en kan worden doorgegeven aan toekomstige generaties - en dat is duurzaamheid in de praktijk!

 

De verpakking is gemaakt van stevig karton dat kan worden gebruikt voor opbergen of anders kan het gemakkelijk worden gerecycled als oud papier. 

 

Vanwege het speciale oppervlak van hout en de van nature antibacteriële inhoud, is houten speelgoed van nature hygiënischer dan plastic speelgoed - en het is bijzonder gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. Om houten speelgoed schoon te maken, volstaat het om het voorzichtig te schrobben met wat lauw water en een beetje milieuvriendelijk afwasmiddel, zodat het lang mooi en hygiënisch blijft.

 

Al het speelgoed voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen en er worden alleen lakken en verven gebruikt, dat oplosmiddelvrij en uitsluitend op waterbasis is. Er worden geen gezondheidsbedreigende weekmakers gebruikt.

 

Grijpen, luisteren, zien en voelen - dit zijn de belangrijkste activiteiten voor de eerste maanden van een kind. Er wordt intensief met speelgoed gespeeld, aangeraakt en vaak in de mond gestopt. Daarom staan ​​kwaliteit en bewezen veiligheid hoog in het vaandel, zeker als het om babyspeelgoed gaat: al het speelgoed voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen, voldoet aan de strenge Europese norm EN 71.

 

Voordat de producten worden verkocht, wordt het meerdere keren getest door zowel interne als externe deskundige experts en onafhankelijke inspectie-instellingen op conformiteit met strikte internationale normen.

 

Bron: https://www.small-foot.de/