• Verzendkosten € 4,95 of gratis vanaf €50,-
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Gratis retourneren
  • Uit voorraad leverbaar

Over Perfect Playworld


Perfect Playworld is sinds 20 september 2021 de nieuwe handelsnaam van Little Queenie.

 

Little Queenie bestaat sinds december 2016 en was voornamelijk alleen gericht op meisjes. In eerste instantie alleen kleding (ook tweedehands), maar daar voegde ik al snel speelgoed en decoratie aan toe. 

 

Nu is de kleding uit het assortiment en komt er nog meer speelgoed bij. Speelgoed wat leuk is voor jongens en meisjes, dus de naam 'Little Queenie' was eigenlijk niet meer van toepassing. Daarom gaat de webshop verder onder de naam Perfect Playworld, maar blijft onderdeel van Little Queenie.

 

Met de nieuwe naam is de webshop meer toegankelijk, er wordt geen onderscheid gemaakt tussen jongens en meisjes. Want elk kind is uniek, niet alleen meisjes spelen met poppen of knutselen graag en niet alleen jongens houden van dino's en auto's.

 

Ik vind de belangrijkste kenmerken van speelgoed voor zowel een jongen als een meisje, dat het leuk is om mee te spelen, veilig en leerzaam is en duurzaam geproduceerd.

 

Geen wegwerpspeelgoed, al ontkom je daar met knutselpakketjes niet echt aan.

Maar het plezier en het belang van het creatief bezig zijn, is ook heel veel waard.

 

Het meeste speelgoed in de webshop gaat lang mee en kan na de tijd nog goed worden doorgegeven of verkocht en uiteindelijk worden gerecycled. Goed voor het milieu, een belangrijk aspect waar ik op let bij het inkopen. Het productieproces vind ik ook heel belangrijk. Elk product dat moet worden gemaakt, heeft impact op het milieu. Ik hou van de natuur en wil het milieu zo min mogelijk belasten.

 

Met het merk Tender Leaf Toys zit je goed, zij planten voor elke gebruikte boom een nieuwe boom. Bovendien kreeg Tender Leaf Toys het goedkeuringslabel van het ICTI Ethical Toy Program en streeft het ernaar om gedurende het hele productieproces hoge ethische normen te handhaven. Het speelgoed is wat duurder dan gemiddeld, maar het is wel een eerlijke prijs.

 

Daarnaast is het fijn als speelgoed er mooi uit ziet en uiteraard moet het speelgoed van hoge kwaliteit zijn en het liefst ook een beetje exclusief.

 

Een perfecte speelwereld creëren voor jouw kind(eren) met het leukste speelgoed.

Dat is waar Perfect Playworld voor staat.

Speelgoed is geen overbodige luxe, maar nodig voor de ontwikkeling van kinderen.

Niet te veel, liever iets minder maar duurzamer, voor hetzelfde geld.

Minder troep in huis, minder afval voor de afvalberg en uiteindelijk meer plezier en een goed gevoel.

 

Hopelijk kun je hier vinden wat je zoekt en leuke ideeën op doen voor cadeau's voor de feestdagen en verjaardagen!

 

 

 

Hilde Kok

Eigenaresse van Perfect Playworld