• Verzendkosten € 2,95 of gratis vanaf €30,-
  • Levertijd 1-2 werkdagen
  • Gratis retourneren binnen 30 dagen
Home » Verzending & Retourneren

Verzending en Retourneren


Nederland

Je bestelling wordt verstuurd via Post NL. Bij bestellingen onder € 30,00 zijn de verzendkosten € 2,95. Bij een bestelling van € 30,00 of meer betaal je geen verzendkosten.
 

België

Voor België zijn de verzendkosten € 8,95 en betaal je geen verzendkosten als het orderbedrag minimaal € 60,00 is. Je bestelling wordt verstuurd via Post NL.
 

Levertijd

Als je op werkdagen voor 16:00 een bestelling plaatst, wordt het dezelfde dag nog verzonden. Normaal gesproken heb je het dan de volgende dag in huis, maar het kan voorkomen dat er vertraging is. Als het afleveradres in België is, is de levertijd ongeveer 2-3 werkdagen. Sommige artikelen hebben een langere levertijd, dit staat in dat geval aangegeven bij het artikel.
 

Verpakking

Alle bestellingen worden zorgvuldig verpakt om te verzenden, zodat het zonder schade bij je wordt bezorgd. Hierbij wordt zoveel mogelijk rekening gehouden met het milieu. We hebben veel verschillende maten verzenddozen, we gebruiken altijd een zo klein mogelijke doos. Als er ruimte overblijft, wordt dit opgevuld met kraftpapier of plastic opvulmateriaal. Plastic opvulmateriaal kopen wij niet in, maar als we dit krijgen van de leverancier, hergebruiken we dit.

Ook worden de dozen hergebruikt. het kan dus zo zijn dat je bestelling wordt verzonden in een minder mooie doos.

Retourneren

Het kan zijn dat een artikel niet helemaal naar wens is. Je mag het dan gewoon gratis terug sturen. Je hebt 30 dagen de tijd om een artikel te retourneren. Neem hiervoor contact op via mail of Whatsapp. Je ontvangt een verzendlabel per mail die je uit kunt printen, waarmee je het artikel kunt terugsturen. Kun je niet printen? Geef dit van te voren aan. Je kunt het ook laten frankeren bij een Post NL punt. Bewaar hiervan het bonnetje, deze verzendkosten krijg je dan ook van ons retour.

Als we de retourzending in goede orde hebben ontvangen, wordt het aankoopbedrag incl. verzendkosten binnen 3 werkdagen naar je teruggestort. Hou je wel een gedeelte van de bestelling? Dan krijg je voor de geretourneerde items het aankoopbedrag retour.